Maak kennis met de Charles

VIP-Tour
Vanaf maandag 7 november 2022
Op afspraak (zie website vanaf 1 november)
Individuele groep 8 leerlingen/ouders
aanmelden voor de VIP-TOUR

 

We zijn een kleine school in Spijkenisse Noord, vlak achter winkelcentrum ’t Plateau. De ongeveer 300 leerlingen zijn verdeeld over vier leerjaren van het VMBO Theoretische Leerweg, kortweg de MAVO.

Gebouw
Het gebouw kent alleen een grote begane grond, waar zich alle lokalen bevinden, de aula voor de pauzes en een gymzaal naast de school, die we delen met de basisschool naast ons en verschillende verenigingen die er tijdens de middagen en avonden gebruik van maken.

Aanmelden
Groep 8 leerlingen met tenminste g/tl in hun advies kunnen op onze school worden toegelaten.” (Bijv een KG, KGT, GT, T, of TH-advies). Twijfelt u neemt u dan contact met ons op.  Aanmelden kan vanaf januari als bekend is welk advies de basisschool gaat geven. Leerlingen die vanuit een andere school van voortgezet onderwijs hun studie op de Charles de Foucauld willen voortzetten, maken eerst een afspraak met een van de teamleiders en komen met hun ouders om te bespreken in welke klas ze willen komen. Van de andere school komt informatie waaruit blijkt dat de overstap nodig of wenselijk is. Ook deze leerlingen zijn natuurlijk van harte welkom op ons Open Huis om de school wat te leren kennen.

Vragen
Heb je vragen over de school of over de toelating? Stuur een mail naar de school of bel naar de administratie, zodat we de vragen kunnen beantwoorden. Ook is het mogelijk om je vragen te stellen nadat je een afspraak hebt gemaakt voor een intakegesprek.

E: cf@penta.nl 
T: 0181 - 614583