• Facebook
  • Facebook
  • /media/25085/046-klein.jpg
  • /media/25087/063-klein.jpg
  • /media/25084/075-klein.jpg
  • /media/25086/054-klein.jpg

Tafeltjesavond 20 maart

 

U bent uitgenodigd voor de onderstaande ouderavond:

Zoals u bekend is kunt u via Magister met uw eigen ouder-inlogcode kenbaar maken dat u één of meer docenten spreken wilt op de middag of de avond.

We proberen rekening te houden met uw voorkeur, maar kunnen niet garanderen dat dit altijd lukt in het schema. Denk er wel aan dat u uw eventuele voorkeur duidelijk aangeeft en bevestigt.

Bij een dubbele tijd geldt dit als een "dubbele docent" en blijft er nog één spreektijd over.

U ontvangt volgende week het rapport van uw kind en een begeleidende brief. In sommige brieven wordt nadrukkelijk gevraagd een afspraak te maken met de mentor. Voor de meeste ouders  zal een afspraak bij de mentor niet noodzakelijk zijn. Kiest u dan gerust de docent van uw voorkeur.

Natuurlijk hoeft u niet op het rapport te wachten, u hebt natuurlijk allemaal al een goed overzicht over de resultaten van uw kind, als u regelmatig Magister inkijkt of met uw kind samen de resultaten bespreekt.

Als u via de site naar Magister 6 gaat en dan als ouder inlogt, kunt u daar verder gaan naar Ouderavond om uw keuze kenbaar te maken. Een dringend verzoek om dit uiterlijk vrijdag 16 maart 13 uur te doen, zodat ik 's middags de tijd heb om het rooster te maken.

Dan kunt u in Magister zien op welke tijd(en) u bij de diverse collega's verwacht wordt.

Bij leerlingen met voldoende en goede resultaten, hoeven de ouders uiteraard niet speciaal een afspraak te maken. Een telefoontje met de mentor is dan vaak voldoende. Maar weet dat u altijd welkom bent om in te schrijven.

NB: U kunt alleen als ouder 1 inloggen voor het ouderspreekuur.

Via de telefoon is aanmelden voor het ouderspreekuur niet mogelijk.

 

Naar boven